Slēgta satiksme Jāņa Čakstes gatves un Bauskas ielas krustojuma rotācijas aplī (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sakarā ar Dienvidu tilta 3. kārtas būvniecības darbiem līdz 5. oktobrim ir slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot sabiedrisko transportu) Jāņa Čakstes gatves un Bauskas ielas krustojuma rotācijas aplī (atrodas tuvāk Valdlaučiem).

Aicina izmantot zemāk minētos apbraukšanas ceļus

Autovadītāji, kuri brauc virzienā no Ķekavas un vēlas nokļūt uz Dienvidu tilta, aicināti izmantot autoceļu A7 un pie jaunizbūvētā viadukta braukt virzienā pa labi uz Dienvidu tiltu.

Savukārt tie autovadītāji, kuri vēlas no Valdlaučiem nokļūt uz Dienvidu tilta, aicināti braukt pa Bauskas ielu līdz autoceļam A7 un Bauskas ielas krustojumam, nogriezties pa labi, braukt līdz jaunizbūvētajam viaduktam un nogriezties pa labi.

No Dienvidu tilta uz Valdlaučiem autovadītāji var nokļūt braucot pa galveno brauktuvi, norādītajā vietā nogriežoties braukšanai pretējā virzienā un braucot pa izveidoto pagaidu brauktuvi blakus rotācijas aplim virzienā uz Valdlaučiem.

Lai autovadītāji nokļūtu Lejupes ielā, jābrauc pa Bauskas ielu, jāgriežas pa kreisi uz Bukaišu ielu, tad atkal pa kreisi uz brauktuvi zem Dienvidu tilta un tad tālāk pa Jāņa Čakstes gatvi līdz Lejupes ielai un līdz SEB bankas stāvvietai, kura remontdarbu laikā izveidota par divvirzienu brauktuvi.


Satiksmes ierobežojumi

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu