Bezmaksas lekcijas par astroloģiju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

1.oktobrī plkst. 16.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas Mākslas un mūzikas nodaļā (Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) pirmo lekciju ciklā «Laika anatomija» lasīs astrologs Ivo Puriņš.

Lekcija būs veltīta tādām tēmām kā cilvēks un laiks, mūsu galvenie hronoritmi, vispārzināmās un neapzinātās laika struktūrvienības, kā arī laika intensitātes saistība ar mūsdienās pieejamās informācijas apjomu.

«Laiks var vienlaicīgi būt gan enerģija, gan mūsu prāta stāvoklis (kā to definēja Augustīns), jo cilvēka apziņa un laiks ir savstarpēji cieši saistīti faktori. Lekcijas gaitā uzzināsim, kādas hronoritmu līknes laiks veido un kā tās ietekmē mūsu apziņu un pašsajūtu. Kāpēc novecojam? Vai laika paātrinājums, ko izjūtam šodien, ir objektīvi pastāvošs faktors vai tikai no katra personīgās uztveres atkarīgas subjektīvas izjūtas?

Pieskarsimies astronomijai, lai uzzinātu, kur atrodas laika enerģijas ģeneratori. Ieskatīsimies Mezoamerikas vēsturē, lai redzētu, kā jau senatnē tika praktiski izmantoti mūsdienu fizikas un augstākās matemātikas atklājumi. Iegūsim arī atbildes uz to, kādā mērā mūs var iespaidot astroloģija, kalendārā numeroloģija un citas laika struktūru izmantojošas prognozēšanas metodes,» informē Ivo Puriņš.

Lekciju ciklā bibliotēkā iecerētas trīs nodarbības – 1., 8. un 15. oktobrī plkst.16.00.

Ieeja brīva.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu