Kanje Vests tviterī izgāž dusmas par viņa intervijas parodēšanu (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests tviterī nolamājis komiķi Džimiju Kimelu, kurš atļāvās pasmieties par viņa neseno interviju.

Intervijā raidorganizācijai BBC Vests paziņoja, ka esot «lielākā rokzvaigzne uz planētas». Kimels to kariķēja savā raidījumā «Jimmy Kimmel Live!».

Taču drīz vien Kimels saņēma dusmīgus tvītus no Vesta. «Džimijs Kimels pārkāpa robežu, izķēmojot pirmo godīgo mediju vairāku gadu laikā,» tvītoja Vests.

Pēc tam reperis paziņoja, ka Kimelam esot «traka» seja un nepiepildīta seksuālā dzīve.

«Džimij Kimel, es to neuztvēru kā joku,» turpina Vests. «Visādi kretīni nelec pāri tavai sētai, lai dabūtu tavas meitenes bildi. Tu nezini, kā es jūtos.»

«Komiķe Sāra Silvermena ir tūkstoš reizes smieklīgāka par tevi, un visa pasaule to zina!» tvītu tirādi noslēdza apvainojies Vests.

Taču Kimels nepalika atbildi parādā. «Vai vēl kāds pirms stundas saņēma dusmīgu telefona zvanu no Kanjes Vesta?» viņš jautāja savā raidījumā. «Tikai es? Nu, labi. Es nezināju, vai viņš nav dusmīgs uz mums visiem.»

Hita «Flashing Lights» autors esot licis Kimelam publiski atvainoties. «Viņš man atstāja tikai vienu iespēju. Viņš teica - tava dzīve būs daudz labāka, ja tu atvainosies. Un tad viņš sāka tvītot,» sacīja komiķis.

«Un vēl viņš man teica, ka esot ietekmīgākais cilvēks medijos. Es esmu «Pac». Es zvēru, ka tā ir patiesība!» smējās Kimels. «Viņš vairākas reizes atkārtoja vārdu «Pac». Manuprāt, viņš domāja reperi Tupaku. Viņš tiešām ir «Pac». Tupaks būtu darījis tieši tāpat, vai ne?»

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu