NBA čempioni «Heat» pagarina līgumu ar galveno treneri Spolstru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pēdējo divu sezonu čempionvienība Maiami «Heat» pagarinājusi līgumu ar tās galveno treneri Ēriku Spolstru.

Iepriekš noslēgtais līgums trenerim bija spēkā līdz nākamās sezonas beigām, bet tagad abas puses vienošanos pagarinājušas. Jaunā līguma termiņš netiek atklāts, bet vietējie masu mediji ziņo, ka treneris ticis pie algas palielinājuma.

42 gadus vecajam Spolstram NBA kluba galvenā trenera amatā ir piecu sezonu pieredze, kas visas pavadītas «Heat» komandā. Tajās visās komanda viņa vadībā iekļuvusi izslēgšanas mačos, bet iepriekšējās trīs sezonās pēc kārtas sasniegts līgas fināls.

Līdzās Spolstram vēl 12 līgas treneri par NBA čempioniem ir kļuvuši vairāk par vienu reizi, bet divreiz pēc kārtas nepārspēti palikuši vēl tikai septiņi treneri.

«Cilvēki bieži vien viņā nepamana komandas veidošanas prasmes. Ne jau taktiskās zināšanas viņu padara par lielisku treneri, bet gan spēja saliedēt mūs visus un atrast vietu katra spēlētāja raksturam,» izteicies viens no «Heat» līderiem Dveins Veids.

Spolstra «Heat» komandā darbojies jau kopš 1997. gada, strādājot gan par skautu, gan galvenā trenera palīgu.

«Heat» pērn kļuva par sesto klubu līgas vēsturē, kas NBA čempionu titulu izcīnījis divas reizes pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu