Sācies pārdošanas profesionāļu konkurss «Pārdošanas Guru 2013» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Šodien, 30. septembrī, sākas interneta personāla atlases uzņēmuma CV-Online Latvia organizētais ikgadējais konkurss pārdošanas profesionāļiem «Pārdošanas Guru 2013», kas norisināsies jau vienpadsmito gadu. Paralēli konkursam «Pārdošanas Guru 2013», kurā piedalās pārdošanas speciālisti, jau trešo gadu notiks konkurss pārdošanas komandu vadītājiem – "Pārdošanas vadības Guru 2013".

www.cv.lv

Konkurss norisināsies trīs kārtās. Pirmajā kārtā dalībniekiem jāatbild uz dažādiem pārdošanas vadības situāciju jautājumiem un apgalvojumiem, izvēloties pareizos atbilžu variantus no dotajiem, kā arī jāapraksta savas ikdienas darbības pārdošanas komandas motivēšanai. Dalību konkursa nākamajā, otrajā kārtā, turpinās 30 labākie pārdošanas vadītāju, bet 10 izcilākie dalībnieki iekļūst konkursa finālā.

Šogad visi konkursa jautājumi un uzdevumi tapuši sadarbībā ar apmācību un biznesa konsultāciju uzņēmuma Vain & Partners ekspertiem.

www.cv.lv/guru2013

Konkursa fināla praktiskie pārbaudījumi notiks 4. novembrī. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad pirmo reizi konkursa vēsturē tiks piedāvāta iespēja ikvienam interesentam vērot konkursa finālu un just līdzi savam favorītam interneta tiešraidē.

Šī gada atzītākie un konkursā vislabāk novērtētākie pārdošanas profesionāļi tiks paziņoti 5. novembrī BIG event Pārdošanas vadības konferences noslēgumā. Apbalvoti tiks gan Pārdošanas Guru 2013 un Pārdošanas vadības Guru 2013 pirmo trīs vietu ieguvēji, gan arī pasniegtas skatītāju un Biznesa augstskolas Turība simpātijas balvas. Kopējais konkursu balvu fonds šogad ir vairāk nekā 4 500 latu vērtībā, kas ietver gan naudas balvas no konkursa galvenā organizatora CV-Online Latvia, gan apmācību dāvanu kartes profesionālai pilnveidošanai no pasākuma organizatoriem un atbalstītājiem.

Konkursu žūrijas sastāvā šogad būs:

Aivis Brodiņš, CV-Online Latvia biznesa attīstības vadītājs

Valters Gražulis, Vain & Partners valdes loceklis un biznesa treneris

Solvita Ķieģele, BIG event valdes locekle, izpilddirektore

Kristīne Vaivoda, Inbox.lv pārdošanas vadītāja vietniece

Andis Kulinskis, Inbox.lv pārdošanas vadītājs

Viesturs Bulāns, Biznesa augstskolas Turība attīstības padomes priekšsēdētāja vietnieks

Gunārs Caune, Swedbank iekšējais treneris, Pārdošanas Guru 2003 uzvarētājs.

Andrejs Ņesterenko, Golden Properties Consulting nekustamo īpašumu aģents, Pārdošanas Guru 2012 uzvarētājs.

Terēze Riekstiņa, Demarsch pārdošanas vadītāja, Pārdošanas vadības Guru 2012 uzvarētāja.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu