Izbiedēts «Range Rover» vadītājs uz ceļa pārbrauc pāri vairākiem motocikliem (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

ASV pilsētā Ņujorkā, bailēs par savu un savas ģimenes drošību, 33 gadus vecs «Range Rover» vadītājs izbrauca cauri motociklistu pūlim.

Incidents notika ikgadējā motociklistu pulcēšanās pasākuma laikā, kad viens no motociklistiem uz ceļa nobremzēja tumšā «Range Rover» priekšā, kā rezultātā notika nenozīmīga sadursme. Tomēr, tas bija gana labs iemesls pārējiem motociklistiem aplenkt ģimenes automašīnu un piespiest to apstāties.

Automašīnā pie stūres sēdēja 33 gadus vecais Aleksians Laiens (Alexian Lien), viņa sieva un piecus mēnešus vecs zīdainis. Uzreiz pēc sākotnējās sadursmes agresīvie motociklisti sāka bojāt ģimenes automašīnu. Bailēs par savu un savas ģimenes drošību «Range Rover» vadītājs izbrauca cauri motociklistu pūlim.

Saniknotie motociklisti sekoja «Range Rover» vadītājam līdz tas bija spiests apstāties kādas citas automašīnas priekšā. Drīz pēc tam viens no motociklistu bara pieskrēja klāt un atrāva durvis, kā rezultātā «Range Rover» vadītājs atkal bija spiests strauji uzsākt braukšanu un notriekt vēl vienu motociklistu.

Galu galā motociklisti iedzina pārbiedēto ģimeni sastrēgumā un viens no motociklistiem pieskrēja klāt, un ar savu ķiveri izsita automašīnai sānu logu, kamēr cits motociklists centās izsist aizmugurējo stiklu.

Ņujorkas policijas pārstāvji ārvalstu medijiem atzina, ka «Range Rover» vadītājs tika nogādāts slimnīcā ar vairākām pārsistām brūcēm uz ķermeņa, lielākoties uz sejas. Saskaņā ar oficiālo varasiestādes paziņojumu neviens cits šajā incidentā nav cietis.

Interneta vietnē «YouTube» vairāki lietotāji ir izteikuši savu atbalstu «Range Rover» vadītājam rakstot, ka šāda situācijā būtu rīkojušies līdzīgi un nosoda agresīvo motociklistu uzvedību.

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu