«Stenders» radījis iedarbīgus matu kopšanas līdzekļus (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Paplašinot ķermeņa kopšanas produktu klāstu, «Stenders» piedāvā jaunu matu kosmētikas produktu līniju ar 9 iedarbīgiem produktiem ikdienas lietošanai un īpašiem matu kopšanas rituāliem. Produktu unikalitāti izceļ īpaši izstrādāta 3D molekulu kombinācija, kas mērķtiecīgi iekļūst matu virsmas bojātajās vietās, aizpildot un atjaunojot tās, kā arī vērtīgās sastāvdaļas – jūras kolagēns, proteīnu komplekss, hidrolizētais keratīns un argāna eļļa. Jauno produktu izsmalcināto aromātu radījusi pasaulē pazīstamā parfimērijas kompānija «Givaudan».

«Jaunie produkti radīti īpaši domājot par pilsētas sievieti, apzinoties, ka intensīvā pilsētas vide negatīvi ietekmē arī matu veselību – stress, gaisa piesārņojums, ūdens kvalitāte, matu veidošana ar karstu fēnu un apstrāde ar ķīmiskajiem līdzekļiem. Tieši tāpēc jaunajos produktos izmantojam 3D molekulu kombināciju, kas ir īpaši iedarbīga uz bojātiem matiem, atjaunojot tos vietas un saglabājot matu skaistumu un dzīvīgumu. Produktus izstrādājām «Stenders» laboratorijā sadarbībā ar profesionāliem frizieriem. Receptes izstrādes un ražošanas process aizņēma nepilnus divus gadus, kamēr sasniedzām vēlamo rezultātu – slēptā kvalitātes testēšanā «Stenders» izstrādātās formulas efektivitāte pārspēja profesionālu matu kopšanas zīmolu produktus,» stāsta «Stenders» Laboratorijas vadītājs Aleksandrs Gurkovskis.

«Turpmāk visos «Stenders» veikalos klientiem piedāvāsim divas matu kopšanas kosmētikas līnijas. Līdz šim pieejamie produkti ar pracaksi augu eļļu arī turpmāk priecēs tos klientus, kuriem būtiski, lai kosmētika būtu izgatavota tikai no dabiskām izejvielām. Jaunā, intensīvā matu kopšanas līnija ar gudrajām molekulām būs atklājums tiem, kas vēlas tūlītēju efektu un īstu skaistuma terapiju matiem,» papildina «Stenders» vadītājs Jānis Bērziņš.

Jaunie produkti radīti trīs dažādu matu tipu ikdienas un īpašām matu kopšanas vajadzībām. Pateicoties jūras kolagēnam, proteīnu kompleksam, olīveļļai un aprikožu kauliņu eļļai, šampūni un kondicionieri sausiem un bojātiem, kā arī krāsotiem matiem mitrina, aizsargā un atveseļo tos. Matu maska ar hidrolizēto keratīnu atjauno bojātu matu struktūru. Matu krēms savalda nepakļāvīgus matus un nogludina tos. Eļļa piešķir matiem mirdzumu un padara tos viegli ķemmējamus.

Jaunā matu kosmētikas līnija veikalos Latvijā būs pieejama no oktobra.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu