Liene Candy garneles gatavo pat desertā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV skatītāji savos ekrānos atkal var baudīt TV3 raidījuma «Gandrīz ideālas vakariņas» jauno sezonu. TV šova pirmā nedēļa jau sākusies un zināmi pirmie četri dalībnieki: dziedātāja Liene Candy, Dailes teātra aktieris Gints Andžāns, kinokritiķe Daira Āboltiņa un radio cilvēks Ufo jeb Kaspars Upacieris.

Kā pirmajai savas kulinārās un viesmīlības prasmes bija jādemonstrē Lienei Candy. Viņa viesus uzņēma nevis pie sevis mājās, bet gan uz kuģīša - attiecīgi arī ēdienkartē valdīja «ūdens noskaņa» - visos ēdienos bija atrodamas jūras veltes. Ja patiesi - garneles bija gan uzkodā, gan pamatēdienā, gan desertā!

Liene gatavošanas procesā atzīst, ka visas receptes aizguvusi no Mārtiņa Rītiņa.

Ņemot vērā Ufo miesasuzbūvi, Liene bija noraizējusies, vai viņam ēdiena būs gana. Tādēļ nolēma padalīties ar savu brokastu, kā pati izteicās, pārpalikumiem - maizītēm un kausēto sieru ar garnelēm. Ufo gan atzina, ka lieli izmēri uzreiz nenozīmē milzīgu ēšanas kāri. Upaciera prātu vairāk nodarbināja atmiņas par slaveno soliņa atklāšanu - šī tēma tika skarta arī pie vakariņu galda.

Izklaidei Liene bija izvēlējusies divu jaunu puišu bītboksa grupu. Puiši arī palīdzēja Lienei saklāt vakariņu galdu, bet viņu muzikālās pūles gan netika tik ļoti novērtētas. Liene Candy vairākkārt puišus aicināja spēlēt klusāk - vairāk kā fona mūziku. Turklāt, Ufo atzina, ka viņam šāda mūzika galīgi neesot tuva.

Kaut sākumā teicās nedziedāt - jo tas nebūt interesanti - Liene tomēr vakara izskaņā veltīja viesiem a capella dziesmu. Viņa arī nolasīja dažus savus dzejoļus un dalījās ar atklāsmi kā balss gaismā viņai likusi izvēlēties mūzikas ceļu.  

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu