Aija Andrejeva laiž klajā jaunu dziesmu «Es tevi». Noklausies! (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājas Aijas Andrejevas rudens sākas ar jauniem radošiem izaicinājumiem. Novembrī tiks izdots jaunais studijas albums, kura mūzikas autors ir komponists Kārlis Lācis, bet visu 13 dziesmu teksta autore ir dzejniece Māra Zālīte.

Albuma prezentācijas koncerts notiks mūzikas namā «Daile», 22.novembrī plkst. 19:00. Biļetes uz koncertu pārdošanā pieejamas no 1.oktobra. Par albuma pirmo vizītkarti kļūst dziesma «Es tevi». Flirts ar sevi, mīļoto cilvēku blakus un likteni, kurš, visuredzošs un dzirdošs, šo spēli vēro no malas.

Trompete: Konstantīns Jemeļjanovs, ģitāras: Kaspars Zemītis, bungas: Kaspars Grigalis.

Vasarā pabeigts darbs pie albuma ieraksta un šobrīd radošā komanda ķērusies pie koncerta programmas izvedes. Līdzās autoriem pie koncerta mākslinieciskās koncepcijas strādājuši Roberts Rubīns, Viktors Keino, Ingrīda Zābere un Iveta Vaivode.

Koncertuzveduma versijā Rīgā un citās pilsētās programma būs skatāma no janvāra, bet prezentācijas koncertā 22.novembrī dziedātāja sola gan visu albumā iekļauto kompozīciju izpildījumu, gan līdz šim sev neierastus mūziķus un solistus viesu vidū.

Noklausies dziesmu «Es tevi» :

«Nedaudz jau tas priekškars jāpaver, kaut man pavisam nepatīk runāt par to, ko es dziedu, jo tā sajūta uzreiz tiek kaut kā sagrozīta. Skaistas tās dziesmas. Visas kā viena man ļoti īpašas. Romantiķiem domātas, jo tajās gan sižets, gan mūzika izrausta tās iekšējās sajūtu stīgas, bet katram citādāk, protams. Es tajās atradu gan tik tuvo dabas spēku ar tā noslēpumainību, gan mītiskus tēlus, bet visam pāri sievietes plašā pasaule – goda vārds, ko tik viņa (mēs) nevaram pateicoties iztēlei vien!» – Aija Andrejeva.

  • Biļetes: Biļešu paradīzes kasēs un bilesuparadize.lv
Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu