Pēc pedofilijas skandāla izjukusi rokgrupa «Lostprophets» (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sam_stott, CC BY-NC-ND 2.0

Izjukusi britu alternatīvā roka grupa «Lostprophets», kuras līderis pagājušogad tika apsūdzēts bērnu seksuālā izmantošanā.

Velsā dibinātā grupa pastāvēja 15 gadus, taču pēc apsūdzību izvirzīšanas paziņoja par pārtraukumu. 35 gadus vecais Ians Votkinss nākammēnes stāsies tiesas priekšā. Viņam izvirzīta apsūdzība par 23 atsevišķām epizodēm, taču viņš tās visas noliedz.

«Mēs vairs nevaram turpināt muzicēšanu kā «Lostprophets»,» teikta grupas paziņojumā vietnē «Facebook». «Pēc gandrīz gadu ilgām sirdssāpēm esam gatavi pateikt publiski to, ko pie sevis domājām jau kādu laiku.»

«Jūsu mīlestība un atbalsts pēdējos 15 gadus ir bijis nenovērtējams, un mēs par to būsim mūžam pateicīgi. Taču mēs sāksim jaunu fāzi savā dzīvē un varam tikai cerēt, ka mums apkārt būs tikpat uzticami un iedvesmojoši cilvēki kā jūs,» lasāms paziņojumā.

Līdz ar Votkinsu pedofilijā apsūdzētas arī divas sievietes. Pirmā tiesas sēde norisināsies Kārdifā 25.novembrī. Domājams, ka tiesāšanās ilgs aptuveni mēnesi.

«Lostprophets» 1997.gadā dibināja Votkinss, Maiks Luiss, Maiks Čiplins un Lī Geizs. Līdz šim grupa visā pasaulē pārdevusi aptuveni 3,5 miljonus albumu eksemplāru.

Kopumā «Lostprophets» izdevuši piecus studijas albumus. Pēdējais no tiem iznāca pagājušā gada aprīlī.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu