Meiers gūst astoņus punktus Vācijas čempionāta debijas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latviešu basketbolists Mārtiņš Meiers trešdien guva astoņus punktus savā debijas mačā Vācijas bundeslīgas vienības Veisenfelsas «Mitteldeutscher» sastāvā.

Aizvadītajā mačā «Mitteldeutscher» ar rezultātu 70:86 izbraukumā piekāpās ULEB Eirolīgā spēlējošajai Bambergas «Brose Baskets» vienībai.

Latvijas izlases spēlētājs laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem izpildītajiem divpunktu metieniem. Tāpat Meiers izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izpildīja divas rezultatīvas piespēles un tika pie četrām personiskajām piezīmēm.

Uzvarētājiem lieliski nospēlēja Zakarijs Raits, kurš guva 23 punktus.

22 gadus vecais un 2,08 metrus garais Meiers karjeru sāka dzimtajā Jūrmalā, bet kopš 2008. gada spēlēja «Ventspils» komandas sistēmā. Savukārt šī gada vasarā viņš devās uz Vāciju, noslēdzot divu gadu līgumu. «Mitteldeutscher» komandas galvenais treneris ir horvāts Silvano Poropats, kurš iepriekš vadījis arī Ventspils klubu.

Pagājušajā sezonā «Mitteldeutscher» komanda Vācijas čempionāta kopvērtējumā ieņēma 16. vietu 18 komandu konkurencē.

Pēdējos divus gadus Meiers jau spēlējis arī Latvijas pieaugušo izlasē. Pagājušajā mēnesī Eiropas čempionātā Meiers astoņās spēlēs vidēji guva 6,8 punktus un izcīnīja 4,0 bumbas zem groziem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu