Jansonei 12 punkti Viduseiropas līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latviešu basketboliste Liene Jansone trešdien guva 12 punktus Viduseiropas līgas (MEL) jaunās sezonas otrajā spēlē, palīdzot Ungārijas komandai Miškolcas «Work Force» (DVTK) izcīnīt otro uzvaru.

Aizvadītajā cīņā DVTK ar rezultātu 93:56 (32:15, 23:17, 20:13, 18:11) izbraukumā pārliecinoši uzveica citu Ungārijas vienību «Cegledi EKK».

Latviete laukumā pavadīja 20 minūtes un četras sekundes, realizējot trīs no četriem izpildītajiem divpunktu metieniem un abus tālmetienus. Tāpat Jansone iekrāja trīs atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Laikā, kamēr Jansone atradās laukumā, DVTK basketbolistes guva par 31 punktu vairāk, nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs mačā.

Uzvaru MEL turnīra otrās kārtas mačā trešdien izcīnīja arī latvietes Līgas Šurkusas pārstāvētā Slovākijas komanda Spiška Novavesas «Rucon», kas ar 75:70 (26:21, 13:19, 24:13, 12:17) uzveica citu šīs valsts vienību «SBK Samorin».

Ja pirmajai sezonas spēlei Šurkusa nebija pieteikta, šoreiz viņa pieteikumā bija, tomēr laukumā neizgāja.

Kopvērtējumā tagad DVTK ar divām uzvarām divās kārtās ieņem otro vietu, bet «Rucon» ar vienu panākumu atrodas sestajā pozīcijā.

MEL turnīrā startē 11 komandas no Ungārijas, Slovākijas un Horvātijas. Pēc divu apļu regulārā turnīra četras labākās komandas iekļūs «Final Four» sacensībās, bet pēc tam vienības turpinās cīņas nacionālajos čempionātos.

«Work Force» komanda šosezon startēs FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu