Štrombergam pārliecinoša uzvara «Redline» kausa finālsacensībās ASV (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs sestdien izcīnījis uzvaru ASV notiekošajās «Redline» kausa izcīņas finālsacensību pirmās dienas sacīkstēs, aģentūru LETA informēja Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs Toms Markss.

Pirmās dienas sacensības iesākās ar priekšbraucieniem, kuros neveiksmi piedzīvoja Londonas olimpisko spēļu vicečempions Sems Vilobijs no Austrālijas. Sacensību galvenais favorīts piedzīvoja tehniskas problēmas ar velosipēdu, kas liedza turpināt cīņu par uzvaru. Cīņa par uzvaru ar kritienu tikmēr beidzās vienam citam favorītam amerikānim Konoram Fīldsam, kurš nesen kļuva par pasaules kausa ieguvēju.

Savukārt Štrombergs priekšbraucienus aizvadīja gana stabili, kvalificējoties finālbraucienam. Tajā latvietis turpināja braukt pārliecinoši un turēties līderpozīcijās. Līdz finišam viņam neviens uzvaru nespēja atņemt, kā rezultātā Štrombergs otro reizi mēneša laikā izcīnīja uzvaru augsta mēroga sacensībās ASV.

Kā zināms, septembrī Štrombergs izcīnīja uzvaru Amerikas Riteņbraukšanas asociācijas (ABA) čempionāta posma sacensībās.

Šosezon Štrombergs ilgstoši sacentās Eiropas čempionāta posmos, gūstot pārliecinošu uzvaru kopvērtējumā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu