Īrijā okeānā ieskalots vīrietis no Latvijas; viņu atrast nav izdevies (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: marcella bona, CC BY-NC-SA 2.0

Īrijas piekrastē Atlantijas okeānā svētdien ieskalots makšķernieks no Latvijas. Glābējiem viņu atrast nav izdevies, vēsta portāls «baltic-ireland.ie», atsaucoties uz Īrijas medijiem.

Negadījums noticis svētdienas pievakarē ap plkst.17.30. 42 gadus vecais Latvijas pilsonis kopā ar draugiem makšķerēja no klintīm, kad viņu liels vilnis ieskalojis okeānā.

Portāls ziņo, ka viens no draugiem mēģinājis glābt okeānā ieskaloto vīrieti, savukārt otrs krastā esošais vīrietis ziņojis par nelaimi glābējiem. Izvilkt no ūdens 42 gadus veco vīrieti gan nav izdevies.

Glābēji svētdien uzsāka okeānā ieskalotā vīrieša meklēšanu, taču Īrijas krasta apsardze vēlāk pārtrauca meklēšanas darbus slikto laika apstākļu dēļ. Šorīt Īrijas krasta apsardzes vienība un helikopters atsāka makšķernieka meklēšanu.

Pazudušajam makšķerniekam nav bijusi mugurā glābšanas veste un, iespējams, smagās un piemirkušās drēbes vīrieti ievilka dzelmē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu