Laimē biļetes uz Paula un Rača Jelgavas koncertu! Izloze jau rīt! (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Apollo» piedāvā konkursu savā profilā vietnē «draugiem.lv». «Draugos» tev jāseko «Apollo» lapai, jāspiež ziņai «Man patīk» un komentārā jāieraksta, ar kuru draugu labprāt dotos Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu svētkiem - koncertu «Nekur nav tik labi kā mājās». Koncerts notiks 24. oktobrī - Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā.

Piektdien (18.septembrī) izlozēsim 3 laimīgos, kuri varēs saņemt 2 biļetes uz populāro melodiju koncertu «Nekur nav tik labi kā mājās». Biļetes laimētāji saņems elektroniskā veidā.

<strong><span style="color:#800080;"><span style="font-size:12px;">LAI PIEDALĪTOS BIĻEŠU IZSPĒLĒ - SPIED ŠEIT</span></span></strong>

Dziedās tautā iemīļoti mākslinieki, kuru repertuārā dubultzīmolam «Pauls un Račs» bijusi īpaša nozīme: Dzeguzīte, Normunds Rutulis, Liene Šomase un Jānis Moisejs, Antra Stafecka, Mārtiņš Ruskis, lieliskie aktieri Andris Bērziņš, Jānis Paukštello, Harijs Spanovskis, kā arī Normunds Jakušonoks un Rīgas Zelta Saules koris. Spēlēs Tipa orķestris. Un, protams, pie klavierēm būs pats Maestro!

Skanēs pašas pazīstamākās un lipīgākās melodijas no nesen izdotās Raimonda Paula un Guntara Rača 100 populārāko dziesmu grāmatas: «Kūko kūko dzeguzīte», «Anniņa vanniņā», «Par to (Raudāja māte)», «Baltā dziesma», «Lecam pa vecam», «Cāļus skaita rudenī» un daudzas citas dziesmas, bez kurām latviešu sadzīve nemaz nav iedomājama. Būs daudz prieka un līdzi dziedāšanas, un arī drusku smeldzes!

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu