Galkins atklāti stāsta, kādu redz dvīņu nākotni (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Laulātais pāris Alla Pugačova un Maksims Galkins dalījās pirmajos iespados, esot vecāku kārtā. Galkins atklāti stāsta par to, kā viņi nolēma spert šādu atbildīgu soli, kas baro mazuļus un kā viņi redz viņu nākotni.

Iepriekš jau ziņojām, ka pasaulē nākuši Pugačovas un Galkina dvīņi, kurus dzemdējusi surogātmāte. Viens no spēcīgākajiem šovbiznesa pāriem - Pugačova un Galkins - ir precējies 11 gadus. Tas ir diezgan ilgs attiecību laiks, pēc kura seko pēcnācēji. Pugačova un Galkins nespējot aptvert prieku, ko viņiem sagādā jaundzimušie - Elizabete un Harijs.

«Man ļoti patīk būt kopā ar bērniem, ja es nebūtu kļuvis par mākslinieku, es būtu kļuvis par skolotāju,» tā Galkins. «Tagad es esmu morāli un finansiāli gatavs tēva lomai, bērniem ir kur dzīvot, esmu gatavs uzņemties atbildību par bērnu.» Pēc mākslinieka vārdiem, lēmums par to, ka viņu ģimenē būs bērns - bija kopīgs un tas nāca viegli un nešaubīgi.

Mēs gribējām savus bērnus, un gribējām izmantot jaunāko no mūsdienu zinātnes. Galkinam esot svarīgi ar prieku pavadīt katru dienu, būt kopā ar mīļajiem cilvēkiem un saviem bērniem.

Runājot par surogātmāti, Galkins daudz nestāsta, taču norāda, ka surogātmātes nav lietas kursā par to, kā bērnu tās iznēsā, personīgi Pugačova un Galkins ar surogātmāti nav tikušies.

Surogātmāte laidusi pasaulē Pugačovas un Galkina dvīņus

Visu grūtniecības laiku surogātmāte atradās tiešā mediķu uzraudzībā. Galvenais ārsts norādīja, ka puisītis ir pāris minūtes vecāks un smagāks par savu māsu. Kā saka ārsts: «Varu tikai teikt, ka neesmu redzējis laimīgāku pāri par viņiem, sen nebiju redzējis tik izteiktu mātes prieku, kādu redzēju Pugačovas sejā.»

«Alla ir pārņemta ar bērniem, lai gan bērni ir klusi un mierīgi, naktī, kad bērni pamostas, auklīte to paziņo un tos baro pati Alla,» norāda Galkins.

Portālam «ria.ru» Galkins stāsta, ka puisītis esot līdzīgs viņam, bet meitenīte līdzīga Pugačovai.

Runājot par bērnu nākotni, Galkins norāda: «Mūsdienu sasteigtajā pasaulē pati drošākā aizsardzība bērnam ir tad, kad tas aug mīlestības pilnā vidē. Kad tu pats esi audzis vecāku mīlestības aizgādībā, tu uz visu pasauli skaties ar mīlestību. Mīlestība bērnus sargās un tā iemācīs visu. Ja bērns saņems mīlestību, tam dzīvē ne no kā nevajadzēs baidīties.»

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu