«The Hobos» atgriežas ar jaunu koncertu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Pēc vairāku gadu radošā pārtraukuma ar vienreizēju koncertu savus fanus priecēs grupa «The Hobos». 

Grupas «The Hobos» puiši, paši par šo notikumu ir sajūsmā un šis koncerts varētu būt pat iemesls jauna albuma rakstīšanai. Tādēļ 18.oktobra koncertam ir nozīme ne tikai grupas «The Hobos» faniem, bet arī pašiem mūziķiem.

Koncertā «The Hobos» priecēs apmeklētājus gan savām populārākajām dziesmām, gan arī mazāk zināmām. Tā kā grupa sen kopā nav uzstājusies, tad «The Hobos» koncerts būs visas nakts garumā. Grupa pa šie gadiem ir ierakstījusi četrus albumus un vairākas dziesmas ir kļuvušas par hitiem. «The Hobos» ir viena no pirmajām grupām, kas Latvijā sāka dziedāt angļu valodā. Taču nozīme nav valodā, kādā šīs dziesmas tiek izpildītas, bet gan tās melodijā, dvēseliskumā, kas ir «The Hobos» dziesmās.

18.oktobrī grupa «The Hobos» uzstāsies savā oriģinālajā sastāvā – Rolands Ūdris, Mārtiņš Burkevics, Egons Kronbergs un Vilnis Krieviņš. Šādā sastāvā grupa spēlē jau kopš 1999.gada. «The Hobos» pirmais koncerts tā laika kafejnīcā «Ai Karamba» bija vērienīgs sākums, kas noteikti ir palicis daudziem atmiņā. Savā ziņā arī 18.oktobris būs kā «The Hobos» jaunais sākums – koncerts pēc vairāku gadu radošā pārtraukuma.

Papildus priecīgajai ziņai par grupas koncertu pēc ilgāka radošā pārtraukuma notiks arī grupas «The Hobos»  solista Ūdrīša (Rolanda Ūdra) vārda dienas svinības. Paralēli koncertam visas nakts garumā, apmeklētāji varēs sveikt Ūdrīti vārda dienā, kā arī apsveikt grupu ar atgriešanos uz mūzikas skatuves.

  • Biļetes iespējams iegādāties «bilesuparadize.lv» vai «Biļešu Paradīzes» kasēs. 
  • Biļetes iepriekšpārdošanā 5.00 LVL, pasākuma dienā dārgāk. 
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu