H&M atvērs trešo veikalu Latvijā (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē populārais apģērbu tirgotājs «Hennes & Mauritz» (H&M) atvērs trešo veikalu Latvijā. Veikala atklāšana notiks tirdzniecības centrā (t/c) «Mols» 24.oktobrī plkst.11, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Jaunais veikals būs izvietots t/c vienā stāvā 1200 kvadrātmetru platībā, piedāvājot jaunākās kolekcijas sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Atvēršanas dienā H&M pateiksies pirmajiem 50 klientiem rindā, pasniedzot H&M dāvanu karti 15 latu vērtībā. Novērtējot klientus, H&M piedāvās piecu latu atlaidi pirkumiem virs 25 latiem laikā no 24. līdz 27.oktobrim.

«Tas ir lieliski, ka ar šo jauno veikalu varam piedāvāt mūsu klientiem Latvijā vēl labākas iespējas iegādāties modi un kvalitāti H&M. Šis veikals ir fantastiska komandas darba rezultāts - esam atraduši lielisku komandu, kas sastāv gan no jauniem, gan pieredzējušiem H&M darbiniekiem, lai ikdienā palīdzētu mūsu klientiem,» stāsta Marika Pīko, H&M Somijas un Baltijas valstu vadītāja.

Pirmie H&M veikali durvis vēra 2012.gada septembrī t/c Galerija Centrs un t/p Alfa.

Pēc veikala atvēršanas t/c Mols, H&M turpinās paplašināties, 2014.gadā atverot veikalus t/c Spice un Riga Plaza.

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu