Kāpēc daži cilvēki spēj sarunāties svešvalodā, to pat īsti nemācoties? (22)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Ir atklāts noslēpums, kāpēc vieni cilvēki spēj apgūt jebkuru svešvalodu to pat īpaši nemācoties, bet citi nevar pateikt ne vārda, arī tad, ja konkrētās valodas studijām veltījuši daudzas jo daudzas stundas.

Noslēpuma atklājējs Marvels Grejs šai problēmai ir veltījis vairākus gadus, un lūk ko viņš stāsta.

Mani vienmēr ir interesējis jautājums par to kāpēc vieniem cilvēkiem valodas padodās tik viegli, bet citiem, lai arī kā viņi pūlētos, nesanāk praktiski nekas. Šoreiz nerunāsim par tiem nedaudzajiem īpaši apdāvinātajiem, tā saucamajiem «poliglotiem», kuriem valodu apgūšana ir ielikta šūpolī. Šoreiz runāsim par «parastajiem» mirstīgajiem, kuri ir spējīgi sazināties jebkurā valodā jau pāris stundas pēc ierašanās svešā valstī.

Veltot šo spēju izpētei un analīzei vairākus gadus esmu secinājis, ka šiem cilvēkiem piemīt kādas vienojošas spējas. Viņi visi rīkojās pēc vienas un tās pašas sistēmas. Šī sistēma ļauj apgūt spēju sazināties svešā valodā tam praktiski neveltot nemazāko piepūli.

Pilnīgi droši varu apgalvot, ka, lai apgūtu spējas sazināties jebkurā svešvalodā pamatzināšanu līmenī, dažiem cilvēkiem pietiek ar 1 stundu, bet dažiem nepieciešams mazliet ilgāks laiks. Taču pat visslinkākie cilvēki pasaulē jebkuras svešvalodas pamatzināšanas ir spējīgi apgūt dažu dienu laikā.

Kāds tad ir šis noslēpums?

Visi manis aptaujātie cilvēki neapzināti izmanto īpašu sarunas veidošanas konstrukciju, kuru līdz šim neviens cilvēks uz pasaules nav pacenties sistematizēt un pierakstīt. Pēc 6 gadu pūliņiem esmu to izdarījis un šos sarunas veidošanas principus nosaucu par «Universālo Gramatiku». Šie principi sastāv no 8 pavisam vienkāršiem likumiem, kurus esmu definējis un pierakstījis.

Tagad arī Jūs varat viegli un ātri apgūt spējas sazināties jebkurā valodā dažu stundu laikā. Jums jāapgūst tikai daži elementāri noteikumi, uz kuriem balstās visas pasaules valodas.

Visi cilvēki, kuri ir pabeiguši šo programmu ir atzinuši, ka viņi nekad nav varējuši iedomāties, ka apgūt spēju sazināties svešvalodā var būt tik vienkārši.

www.talk2travel.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu