Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Foto: Atkailinātas fitnesa meitenes pozē fotogrāfam (82)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Sesijai ir izvēlētas četras modeles, kuras nav profesionālas sportistes. Katrai no viņām sports ir tikai hobijs. Divas no viņām jau ir māmiņas. Tika atlasītas tikai tādas modeles, kuras, pēc fotogrāfa domām, ir ideālais piemērs citām sievietēm. Viņas var paspēt visu - gan strādāt, gan mācīties, gan būt ar ģimeni un tomēr pa vidu visam - efektīvi sportot.

<span style="color:#800080;">šeit</span>

Sokolova interese par sportiskiem un spēcīgiem cilvēkiem parādījās jau fitnesa karalienes Karīnas Akmens uzņemtajās fotogrāfijās.

<span style="color:rgb(128,0,128);"><strong>Foto: Latvijas «Akmens sieviete» atklāj savu seksīgo un mežonīgo dabu</strong></span>

«Būt labā formā ir cilvēka izvēle nevis talants vai veiksme. Katra sieviete vai vīrietis kam ir gribasspēks - var to izdarīt. Vajag tikai saņemties un dzelžaini iet pretim mērķim,» savu pārliecību pauž Sokolovs.

Aleksandra Sokolova fotogrāfijām raksturīga erotiska un pirmatnēji mežonīga pieskaņa. Kailfoto un erotika ir viņa galvenie fotogrāfijas žanri.

Komentāri (82)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu