Latvijā planšetdatoru lietotāju skaits sasniedzis 100 000 (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā planšetdatoru lietotāju skaits ir sasniedzis 100 000 jeb 5% no iedzīvotāju skaita, liecina  mobilo sakaru operatora «Tele2» aplēses.

Kā informē uzņēmums, «Tele2» klientu apkalpošanas centros planšetdatoru pārdošana šogad pieaugusi divas reizes, salīdzinot ar pagājušo gadu.

«Iepriekšējos gados planšetdatorus iedzīvotāji aktīvāk iegādājās dažādu akciju laikā, savukārt šī gada rezultāti liecina – planšetdators no ekskluzīva produkta ir kļuvis par plaša patēriņa preci un pārdošanas apjomi pieaugs arī turpmāk,» saka «Tele2» komercdirektors Jānis Spoģis.

Viņš planšetdatoru popularitāti skaidro ar to, ka svara un izmēra dēļ tie ir ērti pārnēsājami, vienlaikus ražotāji ir uzlabojuši to funkcionalitāti un iespējas. Planšetdatorus arvien vairāk izmanto gan uzņēmumu darbinieki, gan studenti un skolēni, kā arī planšetdatorus iegādājas lietošanai mājās, kas nozīmē to, ka tie aizvieto ierastos galda datorus un piezīmjdatorus. Tāpat pieaug cilvēku skaits, kuri vēlas lasīt grāmatas un žurnālus tieši planšetdatorā, kas arī veicina to pārdošanu.

Populārāko planšetdatoru TOP5 «Tele2» tīklā ir «Samsung Galaxy Tab 2 10.1“, «iPad 2», «iPad 3», «Samsung Galaxy Note 10.1» un «Samsung Galaxy Tab 2 7.0“.

Savukārt «Tele2» klientu apkalpošanas centros pašlaik pirktākie planšetdatoru modeļi ir «Samsung Galaxy Tab 2 10.1“, «Samsung Galaxy Tab 3 10.1“ un «iPad“.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu