Astrologs brīdina par Diž-Čika un aptumsumu periodu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Astrologi.lv brīdina, ka oktobra beigas un novembris astroloģiski nelutinās. Daudziem šis laiks var izrādīties kritisks dēļ diviem aptumsumiem un Diž-Čika perioda, kas diktēs notikumus visai Skorpiona zīmes Latvijai. Starpaptumusmu periods no 18. oktobra līdz 3. novembrim «sabiezinās krāsas» ikdienas un politiskajās norisēs. Savukārt Diž-Čika laiks no 21. oktobra līdz 10. novembrim sarežģīs biznesa, visa veida komunikācijas, tirdzniecības un transporta jautājumus.

Notikumus ietekmēs Mēness un Saules aptumsumi

Naktī uz 19. oktobri gaidāms un labos laika apstākļos arī Latvijā redzams Pusēnas Mēness aptumsums. Tas ievadīs aptumsumu periodu, ko 3.novembrī noslēgs Hibrīdais Saules aptumsums (Latvijā nav redzams).

Aptumsumi notiek, kad Saule, Zeme un Mēness sastājas vienā līnijā.

http://www.superhoroskopi.lv.

Diž-Čika perioda klapatas

Turpmākās trīs nedēļas, no 21. oktobra līdz 10. novembrim, biznesu, publisko runu, visa veida kontaktu, komunikāciju, tirdzniecību un transportu ietekmējošā planēta, «debesu sakarnieks Merkurs virzīsies retrogrādā jeb, no Zemes raugoties, ačgārnā kustībā. Tas nozīmē to, ka ar Merkura jomām saistītie procesi un attīstība nenoritēs, kā iecerēts.

«Jāņem vērā, ka Merkurs atradīsies transformācijas, krīžu, finanšu un dramatiskā potenciāla piesātinātajā Skorpiona zīmē. Šādas debesu cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem politiskiem, ekonomiskiem lēmumiem un darbību, kā sekas izjutīsim vēl ilgi. Negatīvo Diž-Čika ietekmi pastiprinās arī retrogrādais Saturns, kas atrodas turpat Skorpiona zīmē. Tieši šim planētu stāvoklim esmu veltījis skaļus vārdus par kredītu ņemšanas postu, norāda K. Baņķis. Un ironiski piebilst: «Es teiktu, ka banku tuvumā šajā laikā ar kredītu lūgumiem rādītos vien, piedodiet, trakie. Vai viedie, kuri stāv tam visam pāri... Bet tādu, šķiet, nav daudz un finanšu lietas diez vai ir viņu šī brīža prioritāte.

Astrologs sadarbībā ar laikrakstu «Dienas Bizness un «Lursoft veicis apjomīgu pētījumu, kurā pierādīts, ka tieši planētu stāvoklis būtiski ietekmējis uzņēmumu dzīvotspēju. «Veiksmīgs uzņēmējs Diž-Čika laikā iepauzēs un pārskatīs savus resursus, izvērtēs un vairākkārt pārbaudīs ideju dzīvotspēju, nevis metīsies konkurences donkihotiskajā cīņā. Tas līdzinātos iešanai pret straumi. Jo pēc Diž-Čika laika uzņēmējs sapratīs, ka nekur tālāk nav ticis, bet resursi jau izkūpējuši gaisā. Faktiski veselu mēnesi atradīsimies attīstības bremzēšanās periodā, paredz astrologs.

Kristaps Baņķis papildina, ka jaunu uzņēmumu dibinātājiem vai jaunu sistēmu ieviesējiem būs jāsaskaras ar grūtībām visā turpmākajā uzņēmuma mūžā: «Uzņēmuma dibinātājam jāparedz, ka būs iespējami lielāki bankrota draudi, lēnāka attīstība un būtiski iekšēji šķēršļi. Skaidrs, ka labākā laikā dibināti uzņēmumi Diž-Čika laikā izveidotajiem aiztrauksies garām vēja spārniem. Īsos un uz naudu strukturētos mērķus šajā laikā dibinātie uzņēmumi «nepacels, turklāt tie kļūs vēl par slogu vai enkuru, ko grūti pamest un kas (ne)redzami traucē...

Ilgus gadus darbojoties interneta mediju vidē, astrologs ievērojis, ka tehnoloģiju cilvēki programmētāji, datorspeciālisti u.c. šīs nozares profesionāļi ļoti tiecas daudzas lietas paveikt un aizsākt tieši retrogrādajos periodos, turklāt vēl Čika laikos. Rezultātā darbu sev ir nodrošinājuši, bet diez vai tas ir pasūtītāja interesēs.

Kā redzams Astrologi.lv ikmēneša prognožu sadaļā, Diž-Čika laikā līdz 10. novembrim tiks bremzēta visa veida komunikācija un ar to saistītie jautājumi. Nav ieteicams akli uzticēties informācijai un apdomīgāk jāizmanto personiskās saskarsmes līdzekļi vēstules, tālruņi, e-pasts. Nav labvēlīgs laiks jaunu uzņēmumu un kontaktu dibināšanai, jaunu darbu sākšanai, darbavietas maiņai, jaunu projektu sākšanai. Nav ieteicams pirkt automašīnas, datorus, tālruņus, jo šajā laikā iegādātā tehnika slikti kalpos, salūzīs vai pazudīs. Jābūt uzmanīgam, arī parakstot dokumentus, veicot elektroniskos sūtījumus un pārskaitot naudu.

Astrologi.lv arī pieļauj lielu iespējamību, ka politiķi šajā laikā izpļāpās noslēpumus un neveiksmīgi izteiksies.

Cilvēku personīgā saskarsme būs apgrūtināta, tajā būs vērojams negodīgums, neadekvātu vārdu birums. Draugi strīdēsies par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos. Skolēni diktātos un sacerējumos pieļaus vairāk kļūdu nekā parasti. Tiks kavētas tikšanās. «Uzkārsies projekti un datori. Autoavārijas un aviokatastrofas kļūs ierastāka lieta. Jaunumi izrādīsies tikai baumas, brīdina astrologs, piebilstot, ka šis periods būs lieliski piemērots darbu pabeigšanai, analīzei, izpētei, idejām un pārkārtojumiem.

Diž-Čika laikā ne tikai jāpiesargājas, bet arī var paveikt vairākas lietas: apgūt jaunas metodes, pilotprojektus bez (!) investīcijām; testēt kļūdas tās uzrādīsies, cik tik uziet; paredzēt, ka pārrunās būs konflikti un diskusijas, jo, kā saka, strīdos dzimst patiesība; krīzi nerisināt, «pārcērtot Gordona mezglu, bet lēnām velkot auklu pēc aukliņas jāiegūst laiks; atgriezties pie sen iesāktiem darbiem; ieviest kārtību dokumentos; atcerēties aizmirsto; mācīties; atbrīvoties no krāmiem; pārrakstīt, rediģēt iepriekš uzrakstīto.

«Bieži novērots, ka Diž-Čika laikā notiek saredzēšanās ar cilvēkiem, par kuriem sen nekas nav dzirdēts, bērnības draugiem, bijušajiem kolēģiem. Atjaunojas sarautās attiecības un atgriežas bijušie mīlnieki. Turklāt Skorpiona pievilkšanās spēks tam visam saknē liks atkarības, finanšu vai seksualitātes spēku, paredz astrologs.

Retrogrādais Merkurs jeb Diž-Čiks noslēdzas 10. novembrī plkst. 23:07, tomēr savu sākotnējo pozīciju, kurā atradās pirms retrogrādā perioda, sasniedz tikai 27. novembrī. «Šo 17 dienu laikā skaudrāk izjutīsim visas Diž-Čika laikā pieļauto kļūdu sekas. Diž-Čika laikā mestais bumerangs sāks atgriezties un daudziem sāpīgi trāpīs pa skaustu, skaidro astrologs.

«Lai arī periods šķiet smaguma pilns, tas tomēr vairāk raksturojams kā Čūskas gada iespēju laiks, kad Čūska pa īstam rāda savu dabu vienam «velk nost veco ādu, bet citam būs kā laimi nesošais zalktis ar gudrības kroni galvā, simbolisko nozīmi skaidro astrologs. «Tas viss ir nieks salīdzinājumā ar 2014. gada pavasara astroloģiskajiem pagrieziena punktiem. Tādēļ, ja kāds teiks, ka viņam ir grūti, prātā nāk īsti latviska paruna: «Nāks citas nedienas, šīs aizmirsīsies!

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu