Helena Mirrena cauri gadiem saglabā seksa simbola slavu (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirms dažiem gadiem Helena Mirrena ieguva seksa simbola reputāciju, kad sabiedrībā nonāca fotogrāfijas, kurās viņa redzama bikini, izskatoties lieliski.

Liekas, ka viņa zina, kā saglabāt šo titulu. 68 gadus vecā aktrise kādās svinībās ieradās sarkanā Dolce & Gabbana kleitā. Spilgto kleitu papildināja grezni auskari, kā arī josta, kas izcēla vidukļa daļu un tēlu padarīja spožāku.

Šī gada sākumā angļu aktrise Helēna Mirrena tika pagodināta ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā. 67 gadus vecā aktrise, svinīgajā ceremonijā atklājot savu zvaigzni, priecājās, ka tā atrodas līdzās Kolina Fērta goda zīmei. «Es nevarētu būt lepnāka un laimīgāka par to, ka es beidzot gulēšu blakus Kolinam Fērtam, pēc kā es ilgojos ļoti ilgu laiku,» paziņoja aktrise.

Vasarā aktrise pievērsa savu uzmanību, kad uz sarkanā paklāja ieradās striptīzdejotājas kurpēs. Mirrena dažādos pasākumos pārsteidz ar žilbinošu apģērbu, kam izcelta dekoltē zona un grezniem, smagnējiem aksesuāriem.

<strong>Helēnu Mirrenu godina Slavas alejā </strong>

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu