«Rosme» uzsāk vīriešu apakšveļas ražošanu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no vadošajiem apakšveļas ražotājiem Latvijā un Baltijā New Rosme 16.oktobrī viesnīcā Baltic Beach Hotel Jūrmalā rīkoja konferenci klientiem, kuras laikā tika prezentēta jaunā 2014./2015.gada rudens/ziemas kolekcija.

Sezonas jaunums no «New Rosme» - apakšveļas kolekcija mūsdienīgiem vīriešiem ROSMEN - ieguva plašu atzinumu konferences laikā, apliecinot uzņēmuma ambīcijas sasniegt arvien plašāku mērķauditoriju un nostiprināt savas pozīcijas Baltijas un Austrumeiropas tirgos, informē Margita Pleikšne, «New Rosme» mārketinga speciāliste.

Modes skati, kurā piedalījās pašmāju modeles Māra Kampernova, Alise Kirovāne, Anna Veismane un Tatjana Suhareva, apmeklēja pārstāvji no Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, Izraēlas, kā arī Baltijas valstīm. Jaunā sieviešu apakšveļas kolekcija caurvij trīs pamattēmas - Polārblāzma ar vēsiem un piesātinātiem toņiem; Renesanses portrets ar siltu un maigu krāsu gammu, un Barbarella ar metāliskas nokrāsas, melniem un piesātinātiem toņiem.

Jauninājums no «New Rosme» - apakšveļas kolekcija vīriešiem ROSMEN - tika prezentēta vakara oficiālās daļas noslēgumā ar atraktīvu akrobātu priekšnesumu. Vīriešu apakšveļas kolekcijas klāstā ietilpst bokseršorti un klasiskās vīriešu apakšbikses ar oriģinālu dizainu kā klasiskajā baltā un melnā krāsā, tā arī zilā, sarkanā un pelēkā krāsā. Pateicoties veļā izmantotajam modālam, audums lieliski pieguļ ķermenim, savukārt sudraba diegu tehnoloģija nodrošina papildus komfortu valkāšanas laikā.

Jaunā apakšveļas kolekcijas vīriešiem ROSMEN Latvijas veikalos būs pieejama 2014.gada vasarā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu