Kāds ir vidējais «draugiem.lv» lietotājs? (93)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Mārtiņš Plūme/LETA

Vidējais Latvijas sociālā tīkla «draugiem.lv» apmeklētājs ir cilvēks vecumā no 20 līdz 30 gadiem, turklāt vairumā gadījumu šo portālu izmanto sievietes, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam «Baltic Business Service» sacīja «draugiem.lv» pārstāvis Jānis Palkavnieks.

««Draugiem.lv lietotāju sadalījums ir līdzīgs Latvijas demogrāfiskajai situācijai. Daudzi uzskata, ka «draugiem.lv» lielākoties lieto bērni, taču patiesībā lietotāju vecumā no 10 līdz 14 gadiem ir vairāk nekā par 50% mazāk nekā lietotāju vecumā no 20 līdz 30 gadiem,» teica Palkavnieks.

Vienlaikus viņš atzina, ka portāla lietotāju vecumā virs 30 gadiem ir krietni mazāk. «Taču nevar arī teikt, ka viņu ir ļoti maz. Jāpiebilst, ka lietotāju vecumā no 60 līdz 74 gadiem ir vairāk nekā lietotāju vecumā no 50 līdz 59 gadiem,» piebilda portāla pārstāvis.

Komentāri (93)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu