Magone Burka līgavaiņus ved uz akvaparku (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien TV šovā «Saimnieks meklē sievu» notika lielā randiņu diena. Tajā četri saimnieki tikās ar potenciālajām līgavām un vienīgā saimniece Magone Burka tikās ar saviem potenciālajiem līgavaiņiem.

 Magone savus potenciālos preciniekus veda uz «Līvu akvaparku». Simpātijas uzplaiksnīja Magones un dzejnieka Rasmusa starpā. Rasmusu gan apmulsināja Magones jautājums par to, vai viņš būtu gatavs viņu kā līgavu ņemt pie sevis. Kā viņš vēlāk atzinās, viņam nav īsti patstāvīga dzīvesvieta, lai to nodrošinātu. Tomēr viņš Magoni sajūsmināja ar dzeju, ko tai veltīja. Magones randiņu varat vērot 36.00 minūtē.

Ar 22 gadus veco Jāni, kurš sevi uzskata par brīvmākslinieku, sarunas nevedās, taču abi par to prata pasmieties. Savukārt ar Nikolaju Magonei izdevās pārspriest pat diezgan nopietnus tematus. Labs kontaktu Magonei izdevās nodibināt ar Ventu, kas arī viņai pašai šķita vispiemērotākais. Magone izteica varbūtību, ka tur varētu kas sanākt.  

Katram no šova dalībniekiem bija jāizvēlas trīs pretendenti, kuri dosies līdzi uz viņu saimniecībām. Nobeigumā Magone 22 gadus vecajam puisim no Gulbenes atteica, turpinot tuvāk iepazīt pārējos kandidātus.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu