Prezentēs modes zīmolu «BAI:DOO» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30.oktobrī, norisinoties modes nedēļai «Riga Fashion Week», ar jauno tērpu kolekciju un salona atvēršanu tiks prezentēts arī Baibas Tolpežņikovas radītais modes zīmols «BAI:DOO».

«BAI:DOO» piedāvās individuāli radītus tērpu dizainus, kas katrai sievietei liek justies lepnai, tos valkājot. Tērpi īpaši piemēroti izejamiem vakariem un ofisa darbam sievietēm, kam patīk neuzbāzīga uzmanība - tie sasniedz robežu starp pelēcību un pārdrošumu, radot eleganci un ceļot sievietes pašapziņu.

Modes zīmola prezentācijā notiks tērpu kolekcijas «Maskarāde» skate. «Jaunā kolekcija simbolizē sieviešu sociālās maskas - vīrišķīga biznesa sieviete, koķete, zvērs, nezvērs un citas. Tomēr no tām atbrīvojoties, mēs, sievietes, esam līdzīgas. Mums ir kopīga īpašība - vēlme tikt mīlētām un novērtētām,» jauno kolekciju raksturo tās autore dizainere.

Baiba Tolpežņikova izveidojusi klientu un partneru loku, vairāk nekā piecus gadus veidojot dizainu un šujot ikdienas un svētku tērpus. B.Tolpežņikova absolvējusi Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolu un Rīgas Starptautisko ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu.

Pasākumu vadīs dziedātājs un modes mīļotājs Roberto Meloni, kurš arī būs tērpies modes dizaineres īpaši viņam veidotā tērpā. Atklāšanas prezentācijas viesu vidū tiks izlozētas dāvanu kartes tērpu izveidei salonā «BAI: DOO». Ieeja ar ielūgumiem.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu