«Facebook» skar darbības traucējumi (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaulē lielākā sociālā tīkla «Facebook» darbībā pirmdien vērojami darbības traucējumi, kas nav ļāvuši aptuveni 1,15 miljardiem vietnes lietotāju veikt statusa atjaunināšanu.

Vietne «Downrightnow.com», kas seko līdzi darbības traucējumiem populārās interneta lapās, vēsta, ka plkst.9.30 (plkst.16.30 pēc Latvijas laika) «Facebook», iespējams, skāruši darbības traucējumi.

Savukārt tehnoloģiju vietne «Mashable.com» vēsta, ka, mēģinot atjaunināt savu statusu, «Facebook» lietotāji pirmdien nereti saskārušies ar paziņojumu: «Radusies problēma jūsu statusa atjaunināšanā. Lūdzu mēģiniet vēlreiz pēc dažām minūtēm.»

»«Facebook» statusa atjaunināšanas jautājums nav rets gadījums, tomēr šī situācija izskatās esam globāla - mēs to pārbaudījām no vairākām IP adresēm un saņēmām vienu un to pašu paziņojumu,» norāda «Mashable.com».

Savukārt «Facebook» pārstāvji sīkākus komentārus šajā jautājumā pagaidām nesniedz.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu