Latvijas Pasts būtiski paplašina sadarbību ar «Narvesen» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Andrejs Baburovs/LETA

Latvijas Pasts (LP) sadarbībā ar mazumtirdzniecības tīklu «Narvesen» būtiski paplašina sūtījumu izsniegšanas pakalpojumu projektu, piedāvājot klientiem saņemt ienākošos pārrobežu un iekšzemes pasta sūtījumus jau 117 «Narvesen» tirdzniecības vietās visā Latvijā. Par sūtījuma saņemšanas iespējām adresāts tiks informēts ar mobilā tālruņa īsziņu, portāls «Apollo» uzzināja LP.

Sūtījumu izsniegšanas projekts sadarbībā ar mazumtirdzniecības tīklu «Narvesen» ir LP iniciatīva, un sākotnējā periodā, kopš marta, tas darbojās tikai 10 centrālajās tirdzniecības vietās lielākajās Latvijas pilsētas. Vairāk nekā sešu mēnešu periodā izvērtējot projekta rezultātus, pieņemts lēmums par sadarbības ievērojamu paplašināšanu. Šobrīd pakalpojums pieejams Rīgas, Daugavpils, Liepājas, Ventspils, Jūrmalas, Jelgavas, Jēkabpils, Rēzeknes, Ogres un citu Latvijas pilsētu iedzīvotājiem plašā ģeogrāfiskajā amplitūdā.

«Interneta tirdzniecības pakalpojumi kļūst arvien populārāki vienlaikus ar iedzīvotāju mobilitātes pieaugumu, tādēļ, ejot līdzi laikam un pielāgojoties mūsdienu cilvēka paradumiem, mūsu svarīgākais uzdevums ir maksimāla pakalpojumu pieejamības nodrošināšana. LP strādā un turpinās strādāt, lai klientiem būtu iespēja sūtījumus saņemt maksimāli ērtā vietā un laikā. Sadarbības paplašināšana ar mazumtirdzniecības tīklu «Narvesen» ir tikai viens no soļiem šo mērķu sasniegšanai,» uzsver LP valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs.

Savukārt «Narvesen» iepirkumu daļas vadītājs Jānis Peičs norāda, ka saredz šā pakalpojuma turpmākas attīstības potenciālu arī nākotnē. «Klients ir mūsu vērtībā, tāpēc regulāri strādājam pie sava pakalpojumu klāsta paplašināšanas, lai «Narvesen» klienti varētu vienuviet ērti saņemt ikdienā aktuālos pakalpojumus. Ņemot vērā klientu vēlmes un pēdējās tirgus tendences, kas ir saistītas ar strauju e-pakalpojumu attīstību, esam gatavi sniegt Latvijas iedzīvotājiem plašākas iespējas interneta sūtījumu saņemšanai tirdzniecības vietās. Nākotnē arī saredzam ievērojamu potenciālu šī pakalpojuma attīstībai, jo «Narvesen» ar 245 tirdzniecības vietām visā Latvijā var nodrošināt nozīmīgu papildinājumu pasta filiāļu tīklam, piedāvājot elastīgākus darba laikus un lielāku sūtījumu saņemšanas vietu izvēli.»

Izmantojot LP pakalpojumu Ekstra Pasts, klientiem ir iespēja izvēlēties ienākošo iekšzemes un pārrobežu sūtījumu saņemšanas vietu – ne tikai kādu no 117 «Narvesen» tirdzniecības vietām, bet arī 59 «Statoil» degvielas uzpildes stacijām (DUS) vai jebkuru pasta nodaļu. Pasūtot preces interneta vietnē, saņēmēja adreses sākumā ir jānorāda sūtījuma izsniegšanas vietas indekss un saņēmēja mobilā tālruņa numurs.

«Narvesen» tirdzniecības vietās un «Statoil» DUS tiek izsniegti sūtījumi, kuru svars nepārsniedz septiņus kilogramus, – smagāki sūtījumi tiks nosūtīti uz adresāta apkalpojošo pasta nodaļu. Sūtījumus būs iespējams izņemt 10 dienu laikā pēc aicinājuma saņemšanas.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu