«Avatara 2» filmēšana sāksies nākamā gada oktobrī (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austrāliešu aktieris Sems Vortingtons atklājis, ka fantāzijas filmas «Avatar 2» («Avatars 2») uzņemšanu plānots sākt 2014.gada oktobrī.

2009.gadā iznākušajā «Avatarā» Vortingtons spēlēja galveno lomu. Uzreiz pēc «Avatara 2» sāksies sērijas trešās un ceturtās daļas filmēšana. Kopumā uzņemšana aizņems aptuveni gadu.

Kā jau ziņots, augustā kanādiešu režisors Džeimss Kamerons atklāja plānus izveidot vēl trīs «Avatara» turpinājumus. «Avatars 2» iznāks 2016.gada decembrī, bet pārējās daļas gaidāmas 2017. un 2018.gadā.

«Avatars» ir visu laiku pelnošākā kinofilma. Tās kopējie kases ieņēmumi pārsniedz 2,7 miljardus ASV dolāru (1,4 miljardus latu).

Pagājušajā mēnesī medijos izskanēja baumas, ka «Avatara 2» aktieru atlasē piedaloties aktieris Arnolds Švarcenegers. Viņš pretendē uz «sliktā cilvēku ģenerāļa» lomu. Kamerons vēl nav to apstiprinājis, bet Švarcenegers piedalījies trijās viņa veidotajās filmās: «Terminator» («Terminators»), «Terminator 2» («Terminators 2») un «True Lies» («Patiesie meli»).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu