Cauņam nedēļas izskaņā veiks medicīnisko pārbaudi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas futbola izlases pussargam Aleksandram Cauņam, kurš šobrīd atkopjas no pirksta lūzuma, šīs nedēļas beigās tiks veikta medicīniskā apskate, vēsta viņa pārstāvētais Maskavas CSKA klubs.

Cauņa, spēlējot Krievijas čempiones CSKA rindās, kreisās kājas pirksta lūzumā iedzīvojās septembra izskaņā, un tobrīd ārsti prognozēja, ka atveseļošanās varētu ilgt aptuveni mēnesi.

Pēc medicīniskās apskates tad arī vajadzētu būt zināmam, kad Cauņa atkal būs gatavs spēlēt.

Jau starpsezonā Cauņa guva traumu un tāpēc nevarēja CSKA futbolistiem palīdzēt sezonas pirmajās spēlēs. Līdz šim viņš šosezon laukumā izgājis četrās Krievijas premjerlīgas čempionāta spēlēs, kā arī UEFA Čempionu līgas pamatturnīra pirmajā mačā.

Ārstējot pirksta lūzumu, Cauņa izlaida divus Latvijas izlases mačus nākamā gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra ietvaros, kā arī CSKA sastāvā neizgāja laukumā vairākos Krievijas premjerlīgas mačos un UEFA Čempionu līgas spēlē.

Trešdien CSKA Čempionu līgā aizvadīs trešās kārtas cīņu, kad savā laukumā uzņems ambiciozo Anglijas klubu Mančestras «City».

Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā CSKA ar 13 spēlēs izcīnītu 21 punktu ieņem necilo sesto vietu, savukārt Čempionu līgas D grupā tā šobrīd ar trim punktiem divās spēlēs ieņem trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu