Kanje Vests bildinājis Kimu Kardašjanu (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests pirmdien bildinājis savu izredzēto Kimu Kardašjanu, vēsta žurnāls «People».

Lai bildinātu pāra četrus mēnešus vecās meitiņas māti, 36 gadus vecais Vests noīrējis Sanfrancisko stadionu «AT&T Park», kur pirmdien, Kardašjanas 33.dzimšanas dienā, sapulcinājis abu ģimenes locekļus un draugus.

Kardašjanas māte publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzams uz stadiona milzīgā ekrāna uzraksts: «LŪŪŪDZU PRECIES AR MANIII!!!».

Bildinājumu pavadījis 50 mūziķu orķestris, kas spēlējis Lanas del Rejas dziesmu «Young and Beautiful», kurai sekoja Vesta hits «Knock You Down».

Kad Kima devusi jāvārdu, Kanje viņas pirkstā uzvilcis 15 karātu briljantu gredzenu, bet debesis iekrāsojusi krāšņa uguņošana.

Kanjes Vesta un Kardašjanas romantiskās attiecības aizsākās 2012.gada pavasarī, taču iepriekš abi bijuši draugi.

Kima Kardašjana iepriekš precējusies divas reizes. Viņas pirmās laulības ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu izira 2004.gadā, bet 2011.gadā viņa salaulājās ar NBA basketbolistu Krisu Hamfrīsu, taču pēc 72 dienām Kardašjana iesniedza prasību tiesā šķirt laulību. Pāra ieilgusī šķiršanās prāva noslēdzās šā gada jūnijā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu