Foto: «Nokia» pieci jauni tālruņi un pirmais planšetdators (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien Somijas mobilo telefonu uzņēmums «Nokia» prezentēja sešas jaunas ierīces - savu pirmo «Windows» planšetdatoru «Nokia Lumia 2520», pirmos «Nokia» viedtālruņus ar sešu collu ekrānu – «Nokia Lumia 1520» un «Nokia Lumia 1320» – un trīs «Nokia Asha» sērijas tālruņus.

Kā informē uzņēmums, «Nokia Lumia 2520» planšetdators aprīkots ar spilgtu 10.1 collu augstas izšķirtspējas (HD) ekrānu, kas radīts, lai nodrošinātu labāko redzamību iekštelpās un saules gaismā. «Lumia 2520» ir pirmais planšetdators, kura kamera (6.7MP) aprīkota ar «Zeiss» optiku, kas nodrošina īpaši skaidru attēlu uzņemšanu arī vāja apgaismojuma apstākļos.

Planšetdators darbojas ar «Windows RT 8.1» operētājsistēmu, kas iekļauj «Microsoft Outlook» un «Office» programmas, un tam pieejams arī HERE karšu un navigācijas pakalpojums arī bezsaistes režīmā. «Lumia 2520» veidots četru krāsu versijās – glancēti sarkanā un baltā, kā arī matēti zilā un melnā krāsā. «Lumia 2520» aprīkots ar 4G LTE un Wi-Fi savienojumu iespēju. Planšetdatoram atsevišķi pieejama tastatūra «Nokia Power Keyboard» ar iebūvētu akumulatoru papildu piecu stundu darbam.

«Nokia» iepazīstināja arī ar pirmajiem «Nokia Lumia» sešu collu ekrāna viedtālruņiem – «Nokia Lumia 1520» un «Nokia Lumia 1320» –, kas ar jaunāko «Windows Phone 8» versiju un kameras funkciju inovācijām ir lieliski piemēroti kā izklaidei, tā darbam. Viedtālruņu sākuma ekrānā ir jauna, trešā, tiešsaistes elementu kolonna, kas ļauj lietotājam redzēt un paveikt vairāk.

«Nokia Lumia 1520» iekļauj jaunāko attēlveidošanas veikumu – 20 megapikseļu «PureView» kameru ar optisko attēla stabilizāciju (OIS), kas ļauj uzņemt spilgtus attēlus arī tumsā un objekta fokusa attāluma (zoom) regulēšanas funkciju līdzīgi kā «Nokia Lumia 1020». «Lumia 1520» kamera uzņem skaidrus video ar stereo skaņu pat visskaļākajos koncertos, pateicoties Nokia Rich Recording funkcijai, kas veic nesalīdzināmi labas kvalitātes skaņas ierakstu ar četriem iebūvētiem mikrofoniem. Viedtālrunis aprīkots ar sešu collu spilgtu 1080p «full HD» displeju.

«Nokia Lumia 1520» būs pieejams Latvijā šī gada ceturtajā ceturksnī par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu ap 500 latu.

«Nokia Lumia 1320» aprīkots ar vairākām augstākās klases «Lumia» viedtālruņu inovācijām un lielu sešu collu 720p ekrānu un iekļaujas zemākā cenu kategorijā. Tas aprīkots ar jaunāko «Windows Phone 8» operētājsistēmas versiju un, tāpat kā citos «Nokia Lumia WP8» viedtālruņos, arī «Lumia 1320» pieejamas «Microsoft Office» lietotnes.

«Nokia Lumia 1320» būs pieejams Latvijā 2014.gada pirmajā ceturksnī par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu virs 200 latiem.

Savukārt «Nokia Asha 500», «Asha 502» un «Asha 503» ienes jaunas vēsmas «Asha» sērijas tālruņu līnijā. Tie veidoti no divām polikarbonāta kārtām – izteiksmīgi krāsaino korpusu ietver caurspīdīga ārējā kārta. «Nokia Asha» 503 aprīkots ar 3G savienojuma atbalstu un piecu megapikseļu kameru. Visi trīs jaunie «Asha» sērijas tālruņi aprīkoti ar «Asha» platformas uzlabojumiem, kas lietotājiem nodrošina ātrāku un ērtāku tālruņa lietošanu.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu