Avārijā nāvējoši traumēts autovadītājs (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar Salas novadā divu automašīnu sadursmē nāvējošu traumu guva viens no negadījumā iesaistītajiem autovadītājiem.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Sēlpils pagastā 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW Transporter», sadūrās ar pretī braucošo automašīnu «Audi 100», kuru vadīja 1951.gadā dzimis vīrietis. Abi autovadītāji ar traumām nogādāti slimnīcā, kur vēlāk no gūtajām traumām nomira «Audi» vadītājs.

Savukārt Rīgā, Slokas un Nometņu ielas krustojumā, 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot taksometru, notrieca gājēju, 1962.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Skanstes ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1993.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar lūzumiem alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta 16 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem seši bija autovadītāji, pieci - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs cilvēki - viens autovadītājs un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu