«Youtube» ieviesīs jaunu pakalpojumu (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rego - d4u.hu, CC BY-SA 2.0

Vietne «Youtube» jau decembrī nāks klajā ar jaunu mūzikas pakalpojumu, kas darbosies pēc līdzīgiem principiem kā «Spotify» un citi līdzīgi produkti, vēsta laikraksts «Los Angeles Times».

«Youtube» jau tagad ir populārākā vietne, kuras lietotāji var klausīties mūziku pēc pašu izvēles. Pusaudžu un jauniešu auditorijā tā ir vēl populārāka par radio.

Jaunā mūzikas pakalpojuma ieviešana vēl vairāk nostiprinātu «Youtube» vietu digitālās mūzikas industrijā.

«Youtube» lietotāji jau tagad var noskatīties neierobežotu skaitu videoklipu ar interneta pārlūka vai viedtālruņu aplikācijas palīdzību. Taču mūzikas pakalpojums piedāvās jaunas iespējas, piemēram, par abonēšanas maksu varēs atteikties no reklāmām, kā arī lejupielādēt mūziku ierīcē, lai to varētu klausīties bez interneta savienojuma.

Informāciju par jauno mūzikas pakalpojumu snieguši projektam pietuvināti cilvēki, kuri par to vēl nedrīkst runāt publiski.

Tikmēr «Youtube» oficiālie pārstāvji runā izvairīgi. «Mēs vienmēr cenšamies izgudrot jaunus veidus, lai cilvēki «Youtube» saturu varētu izbaudīt uz visiem ekrāniem un partneri varētu vieglāk sasniegt savus fanus. Taču pašlaik mums nav, ko paziņot,» sacīja vietnes runasvīrs.

Kā jau ziņots, novembrī notiks pirmā «Youtube» apbalvošanas ceremonija, kurā tiks godināti vietnes populārākie mūziķi. Plānots, ka tajā uzstāsies dīdžejs «Avicii», reperi M.I.A. un Eminems, kā arī popdīva «Lady Gaga».

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu