«Rīgas satiksme» izsolē pārdos 20 trolejbusus un 30 tramvajus (102)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» rakstiskā izsolē ar lejupejošu soli plāno pārdot aptuveni 20 norakstītus trolejbusus un 30 norakstītus tramvajus, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

«Rīgas satiksmes» pārstāve Baiba Bartaševiča aģentūrai LETA pastāstīja, ka šī būs atkārtota izsole - iepriekš šos transportlīdzekļus uzņēmums mēģinājis pārdot izsolē ar augšupejošu soli. Tajā vairāki interesenti iepazinušies ari informāciju par piedāvājumu, taču izsolē neviens nav piedalījies. Tāpēc tiek rīkota atkārtota izsole ar lejupejošu soli.

Izsolē paredzēts pārdot norakstītus transportlīdzekļus, kas satiksmē vairs netiek izmantoti, taču sīkāka informācija par pārdodamajiem transportlīdzekļiem pieejama, iesniedzot oficiālu prasību «Rīgas satiksmei».

Jau ziņots, ka šā gada augustā «Rīgas satiksme» atklātā rakstiskā izsolē pārdevusi 10 norakstītus tramvajus, 10 norakstītus trolejbusus un 10 norakstītus autobusus, par kuriem kopumā nosolīti 27 900 lati, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Izsolāmos transportlīdzekļus esot iegādājušās privātas un juridiskas personas, kas, visticamāk, nozīmē, ka tie nopirkti, lai pārstrādātu metāllūžņos.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu