Veikala skatlogā iemet degmaisījuma pudeli; cietusi pārdevēja (79)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: matthewvenn, CC BY-SA 2.0

Aizvadītajā naktī Rīgā, Slokas ielā, kāda veikala skatlogā iemesta degmaisījuma pudele. Izcēlies ugunsgrēks un ar degšanas produktiem saindējusies pārdevēja.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, plkst.0.56 tika saņemts izsaukums uz ugunsgrēku Slokas ielā, netālu no Nordeķu parka. Trīsstāvu mājas pirmajā stāvā izvietotajā veikalā, izsitot skatlogu, kāds no ārpuses bija iemetis degmaisījuma pudeli.

Veikalā tobrīd bija pārdevēja - 1957.gadā dzimusi sieviete, kura, baidoties no demolētājiem, ārā negāja, tāpēc viņa saindējās ar degšanas produktiem.

Ugunsdzēsēji operatīvi ieradās notikuma vietā un jau plkst.1.05 ugunsgrēks tika lokalizēts, bet pilnībā likvidēt to izdevās plkst.1.34. Izdega 20 kvadrātmetru liela platība.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 27.oktobra plkst.6.30 līdz 28.oktobra plkst.6.30, valstī kopumā dzēsti 11 ugunsgrēki, seši no tiem Rīgā, četri - citās pilsētās, bet viens - novados. Cilvēki cietuši tikai jau minētajā ugunsgrēkā Pārdaugavā.

Komentāri (79)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu