Jelgavā Lietuvas pilsonis apkrāpis vairākus iedzīvotājus (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Txspiked, CC BY-NC-ND 2.0

Jelgavā par vairāku iedzīvotāju apkrāpšanu aizturēts Lietuvas pilsonis, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde jau iepriekš informēja par vairākiem krāpšanas gadījumiem Jelgavā, kad pensiju vecuma sievietēm tika zvanīts uz dzīvokļa telefona numuru un pieprasīta nauda par it kā notikušu ceļu satiksmes negadījumu, kurā iesaistīti viņu tuvinieki. Krāpniekam zvanot uz sešām adresēm, pensijas vecuma iedzīvotājiem naudu neizdevās izkrāpt, savukārt četrām pensijas vecuma sievietēm naudas summa tomēr tika izkrāpta.

Aizdomās par vairākām krāpšanām aizturēts kāds 1991.gadā dzimis Lietuvas pilsonis, kurš ievietots īslaicīgā aizturēšanas vietā. Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai vīrietis nav saistīts citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Sākts kriminālprocess.

Policija aicina par līdzīgiem krāpniecības gadījumiem informēt nekavējoties.

Ja tiek saņemts zvans ar šāda veida informāciju, iedzīvotājiem jācenšas neapmulst, neielaisties saunās un nekādā gadījumā netikties ar zvanītāju un nedot nekādas naudas summas.

Tāpat policija lūdz iedzīvotājus informēt par šāda veida gadījumiem savus kaimiņus, īpaši gados vecākus cilvēkus. Ja gadījumā tiek saņemta šāda veida informācija zvanīt nekavējoši policijai 110.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu