Losandželosas motoršovā izmēram ir nozīme (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dave Pinter, CC BY-NC-ND 2.0

Tā, it kā pasaulē nekas nebūtu dzirdēts par naftas trūkumu, novembrī gaidāmajā Losandželosas motoršovā galveno lomu spēlēs liela izmēra apvidus auto modeļi, ziņo portāls «Focus.de».

ASV Rietumkrasta metropolē amerikāņu ražotāji šogad lielāko uzsvaru liks uz masīva izskata apvidus auto modeļiem, nekas īsāks par četriem ar pusi metriem tur nav iedomājams, secinājis portāls.

Autoražotājs «Cadillac» šova apmeklētājus iepazīstinās ar savu jauno «Escalade», kas ar 5,7 metru garumu būs viens no varenākajiem izstādes eksemplāriem. Tā priekšgājējs arī iepriekš ne vienam vien satiksmes dalībniekam licis atkārtoti ieskatīties atpakaļskata spogulītī, taču jaunā modeļa priekšējais režģis ir ieguvis vēl vairāk hroma un papildus ir aprīkots arī ar iespaidīgiem priekšējiem lukturiem, kuros izmantota jaunākā LED tehnoloģija.

Līdzīgi izmēri ir arī otrajam «General Motors» spēkratam «Chevrolet Suburban», kurš paredzēts arī garākiem pārbraucieniem, kā atklāj modeļa nosaukums. Vēl vienu milzi motoršovā piedāvās arī ražotājs GMC. Tā jaunais «Yukon» īsākajā variantā ir 5,18 metrus garš, tādejādi joprojām pārspējot «Audi Q7».

Uz šīs konkurences fona «BMW X5» vai jaunais «Ford Edge» ar 4,72 metru garumu izskatās diezgan pieticīgi. Arī «Land Rover» Losandželosā plāno parādīties ar savu «Range Rover» pagarināto versiju. Iespējams, ka motoršovā tiks prezentēti arī īpaši jaudīgie GMC «Canyon» un «Chevrolet Colorado» varianti ar kravas telpu.

Losandželosā tiks demonstrēts arī jaunais «Porsche Macan», kas ražots uz modificētas «Audi Q5» bāzes.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu