Kramiņš atklāti skaidro, kurai fabrikantei piešķir imunitāti (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc vakardienas «Jaunās Talantu Fabrikas» koncerta uz izbalsošanas strīpas nokļuva Ieva un Ravita. Šodien par iekšējā balsojuma upuri kļuva Ilze. Pret viņu nobalsoja septiņi no deviņiem šova dalībniekiem un lielākoties viņu arguments bija Ilzes vājais sniegums koncertā.

Edgars Kramiņš ir izvēlējies dot imunitāti savai audzēknei Ravitai. Kramiņš saka: «Šī izdzīvošanas šova 3½ mēnešu laikā esmu iepazinis kā ļoti nopietnu un strādīgu cilvēku. Uzskatu, ka viņai jāturpina darbs, jo viņai piemīt visas iespējas kļūt par labu vokālisti un vērā ņemamu skatuves mākslinieci. Viņa neatdzied notis, bet cenšas dzīvot mūzikā, kas ir reta parādība šodien mākslā.»

Kramiņš saka, ka ir ļoti grūti pēc izbalsošanas no jauna atgriezties šovā. Un tas Ravitai un Ievai izdevās, lai gan nebija pēdējās, kas pameta šova telpas. Taču vēl grūtāk ir noturēties, ja esi bijis reiz izbalsots. Skatītājiem ir grūti saprast tās profesionālās fineses, kuras mēs savā izaugsmē esam spiesti apgūt. Kramiņš saka, ka viņam ir žēl, ka šī skatuviskā kūņošanās notiek publiski, pie tam brīdī, kad paši dalībnieki tam vēl tā pa īstam nav gatavi. Tomēr šovs paliek šovs.

«Ne pati dziesma, ne tās stils, kā savā interneta portālā akcentē šova veidotāji, vakar Ravitu neiegāza. Esmu priecīgs, ka tā viņu izsita no ierastā dziedāšanas stila un uzrādīja kļūdas, pie kuru novēršanas jāturpina strādāt. Topot par profesionālu dziedātāju ir jāapgūst spēja interpretēt visdažādāko mūziku. To prasu no saviem audzēkņiem un par šo spēju arī viņus cienu. Tāpēc, piešķirot imunitāti Ravitai Kreicbergai, novēlu viņai turpināt strādāt pie vokālā talanta pilnveides,» tā Edgars Kramiņš.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu