Ar cirvi un nazi rokā konfliktē ar kaimiņienēm (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Jelgavā aizturēts kāds vīrietis, kurš rokās turēja cirvi un nazi un esot konfliktējis ar kaimiņienēm. Konflikta iemeslus viņš nespēja paskaidrot, aģentūru LETA informēja Jelgavas pilsētas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Reksce.

Vakar plkst.17.47 Pašvaldības policijā saņemts izsaukums no kādas mājas Meiju ceļā, kur notiekot kaimiņu konflikts. Izsaukuma adresē policisti konstatēja, ka pie kāpņu telpas atradās vīrietis, kuram vienā rokā bija cirvis, bet otrā - nazis. Ieraugot policijas darbiniekus, vīrietis abus priekšmetus iemeta krūmos.

Vīrietis tika aizturēts un ievietots policijas dienesta automašīnā. Tika noskaidrota vīrieša personība. Notikuma vietā sastaptā izsaucēja un divas notikušā liecinieces paskaidroja, ka konflikts ar vīrieti esot sācies bez iemesla. Viņš palicis agresīvs un draudējis izsaucējai ar fizisku izrēķināšanos.

Vīrietis paskaidroja, ka esot izdzēris vienu litru alus, bet konflikta iemeslu viņš nespēja izskaidrot. Vīrietis tika nogādāts atskurbtuvē, paredzot viņa nodošanu Valsts policijai pēc atskurbšanas.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu