Nejauši nofilmēts līdz šim neredzēts BMW «M3 F80 Sedan» (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds aculiecinieks nejauši nofilmējis autoražotāja BMW līdz šim neredzēto «M3 F80 Sedan». Tas noticis BMW reklāmas klipa uzņemšanas laikā, ziņo «Carscoops.com».

«BMW M» sērija sākotnēji bijusi paredzēta tikai sacīkšu auto ražošanai, taču ar laiku šīs sērijas spēkratus sāka izgatavot arī plašāka patēriņa tirgum. Jaunajam «M3 F80» ir īpaši veidots «agresīvāks» korpuss. Uzņemtajā video tas redzams īpaša toņa zilā krāsā, kas tiek saukta arī par «Yas Marina Blue Metallic». Tas esot mēģinājums atkārtot Abū Dabī «F1» trases drošības zonas krāsu.

Auto tiek papildināts oglekļa šķiedras materiāla jumtu un tam ir tipiskie BMW «M» sērijas vieglmetāla lietie diski.

Video dzirdama arī skaņa, kas pirmo reizi ļauj saklausīt jaunā BMW «M» 3,0 litru twin-turbo dzinēju, kas var lepoties ar 424 zirgspēku jaudu un griezes momentu 500 ņūtonmetru apmērā. «Tas izklausās jauki un temperamentīgi, gluži tā, kā BMW «M» motoram būtu jāskan,» iespaidus apraksta portāla autori.

Jaunais BMW «M3» sedans būs iegādājams ar standarta sešpakāpju manuālo ātrumkārbu vai arī septiņpakāpju kārbu ar palaišanas kontroli.

Automašīnu paredzēts prezentēt 2014.gada Detroitas auto izstādē.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu