BMW īpašiem klientiem sagādā īpašu pārsteigumu (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Autoražotājs BMW sagādājis īpašu pārsteigumu kādam pārim, kuri bijuši ilggadēji «Mercedes-Benz» klienti, taču tagad pirmo reizi nolēmuši iegādāties BMW markas automašīnu, ziņo «Carscoops.com».

Debra Hajdena un viņas vīrs bija noskatījušies jaunās BMW ceturtās sērijas kupē reklāmas klipu un tas viņus bija tik ļoti iespaidojis, ka pāris nolēmis mainīt ieradumu un pirmo reizi mūžā iegādāties BMW markas automašīnu.

Viņi izvēlējās savam jaunajam «G428i» braukt pakaļ uz «BMW Welt» Minhenē, lai saņemtu to tieši no ražotāja. Pēc tam Hajdena savus iespaidus un jauno izvēli publicēja BMW «Facebook» lapā un autoražotājs nolēma Hajdenu pārim sagādāt īpašu pārsteigumu.

Kad viņi ieradās pakaļ savam auto, viņus sākumā pie durvīm īsi apturēja, taču tad viņiem pakaļ atnāca pats «BMW Welt» galvenais menedžeris Tomass Muderlaks. Tālāk viņi pa auto centru pārvietojās BMW mašīnā un tad viņus sagaidīja sarkanais paklājs. Pārim tika parādīta tā vieta, kur pircēji ierasti saņem savus jaunos spēkratus, taču viņi, protams, devās tālāk.

Iekāpjot liftā tika nospiesta poga, kas solīja «premium plus» piegādi. Nobraucot lejā Hajdenu pāri sagaidīja reklāmas klipa veidotāji un dažādu gaismas efektu pavadībā uz paaugstinājuma griežoties viņi ieraudzīja savu jauno auto.

BMW pārsteigums bija izdevies un pāris atzina, ka šis notikums ir kaut kas tāds, ko viņi atcerēsies visu savu atlikušo mūžu.

Ja jums ir savs bizness, tad te jūs varat mācīties, kā jāapkalpo savi īpašie klienti, secina portāla autori.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu