Nepatīkama ziņa vairākiem tūkstošiem «iPhone 5s» lietotājiem (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Janitors, CC BY-SA 2.0

Tehnoloģiju ražotājs «Apple», iepazīstinot ar jauno viedtālruni «iPhone 5s», saviem klientiem solīja jaudīgāku un ilgāk darbojošos akumulatoru. Tagad atklājies, ka daļai pārdoto telefonu ir akumulatora defekts, ziņo «Nytimes.com».

«Mēs nesen esam atklājuši kādu ražošanas kļūdu, kas skar ļoti ierobežotu skaitu «iPhone 5s» ierīču,» laikrakstam teikusi «Apple» sabiedrisko attiecību pārstāve. Šis defekts pagarinot telefona lādēšanās laiku un saīsinot tā darbības laiku. «Mēs sazināsimies ar klientiem, kuri šīs ierīces iegādājušies un apmainīsim tās pret jaunām,» solījusi uzņēmuma pārstāve.

«Apple» nav precizējis, cik ierīces tieši skārusi ražošanas kļūda, bet no sacītā noprotams, ka tie ir daži tūkstoši telefonu. Septembra pirmajā nedēļas nogalē, kad uzņēmums sācis šī modeļa tirdzniecību, «Apple» izdevies pārdot deviņus miljonus jauno telefonu.

Uzņēmuma produktiem arī iepriekš bijušas problēmas ar akumulatoriem. 2006.gadā tas atsauca vairākus portatīvos datorus, jo to akumulatoros bija ražotāja «Sony» elementi, kuri reizēm varēja izraisīt baterijas uzsprāgšanu.

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu