«VEF Rīga» pametušais Lavals pievienosies Eirolīgas komandai (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga

Nigēriešu basketbolists Gani Lavals, kurš sezonas sākumā pameta Latvijas čempionvienību «VEF Rīga», pievienosies Milānas «EA7 Emporio Armani», kas šosezon startēt arī ULEB Eirolīgā, atsaucoties uz «Gigantes», vēsta basketbola portāls «Sportando».

Pērno sezonu Lavals pavadīja Itālijas augstākās līgas komandā Romas «Acea Virtus», 47 mačos gūstot vidēji 13,7 punktus un izcīnot 8,4 atlēkušās bumbas, Bet augustā viņš Nigērijas izlases rindās startēja Āfrikas čempionātā, kur centra spēlētājs septiņos mačos vidēji guva 5,9 punktus un izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas.

Vasarā Lavals pārgāja uz «VEF Rīga», tomēr pameta to vēl pirms pirmās oficiālās spēles, lai dotos izmēģināt spēkus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Filadelfijas «76ers», kurā nespēja iekļūt.

Jauno ULEB Eirolīgas sezonu «EA7 Emporio Armani» komanda nav iesākusi veiksmīgi un pašlaik ar vienu panākumu trijos mačos ieņem piekto vietu B apakšgrupā.

Tikmēr Itālijas čempionātā «EA7 Emporio Armani» ir viena no desmit komandām, kas pirmajās trīs kārtās izcīnījusi divas uzvaras.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu