Liepkalnei <i>double-double</i> Spānijas basketbola čempionāta spēlē (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Ar savu pirmo double-double sezonā sestdien izcēlās Latvijas izlases basketboliste Dita Liepkalne, kuras pārstāvētā Bembivres «Embutidos Pajariel» komanda Spānijas augstākās līgas spēlē ar 62:59 (18:14, 22:14, 11:13, 11:18) izbraukumā uzvarēja Katalonijas «Cadi ICG Software» basketbolistes.

Liepkalne laukumā pavadīja trešo ilgāko laiku komandā - 31 minūti. Šajā laikā basketboliste guva 17 punktus, realizējot septiņus no desmit divpunktu metieniem, kā arī vienīgo izmesto trīspunktu metienu.

Vēl viņas kontā 11 atlēkušās bumbas, viena pārtverta piespēle, viena kļūda un trīs izprovocēti pārkāpumi, kas deva 25 efektivitātes koeficienta punktus.

Citā mačā Samoras «CD Zamarat» komanda ar latvieti Lindu Rubeni ierindā izbraukumā ar 57:61 (11:22, 18:16, 15:7, 13:16) piekāpās «Gran Canaria» klubam.

Rubene laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā izmeta trīs divpunktu metienus un divus trīspunktu metienus, taču neviens no tiem nebija precīzs.

Spēlētāja vēl izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, divas reizes kļūdījās, kā arī izprovocēja vienu personisko piezīmi, kas deva negatīvu efektivitātes koeficienta rādītāju -10.

Kopvērtējumā «Embutidos Pajariel» komanda ar trim uzvarām četrās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet «CD Zamarat» ar četrām neveiksmēm atrodas pēdējā vietā 12 komandu konkurencē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu