«Himki» Rīgā turpina uzvaru sēriju VBL (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šovakar VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) regulārā čempionāta spēli aizvadīja «VEF Rīga» basketbolisti.

«VEF Rīga» savā laukumā Rīgā tikās pret Maskavas apgabala «Himki» un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 71:90.

Spēle iesākās līdzīgi, bet neliels pārsvars bija viesiem (6:2), bet jau pirmās ceturtdaļas otrajā pusē mājinieki iekrāja dažu punktu pārsvaru un bija vadībā ar 17:13. Turpinājumā laukuma saimnieki nosargāja vadību un pēc pirmajām desmit minūtēm atradās vadībā ar 20:15.

Otro ceturtdaļu viesi sāka ar septiņiem punktiem pēc kārtas, tomēr «Vefiņš» panāca Maskavas komandu. Turpinājumā gan sekmīgāk darbojās «Himki» basketbolisti, kuri sāka nelielu atrāvienu, kas pēc pirmā puslaika sasniedza +12 (39:27).

Trešajā ceturtdaļā viesi turpināja palielināt savu pārsvaru. Vispirms 44:33, ceturtdaļas vidū jau +17 (52:35), bet pirms pēdējām desmit minūtēm «Himki» bija vadībā ar 69:46.

Mača pēdējā slēdzienā viesi iniciatīvu neatdeva un iekrāto pārsvaru noturēja, svinot ceturto uzvaru četrās aizvadītajās VBL turnīra spēlēs - 90:71.

«VEF Rīga» komandā 14 punktus guva amerikānis Dī Brauns, bet 13 punkti Toma Delininkaita rēķinā. Tikmēr «Himki» sastāvā ar 19 punktiem izcēlās Krešimirs Lončars.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu