Vētra jau laupījusi cilvēka dzīvību, kokam uzgāžoties automašīnai (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Happy Cynic, CC BY-ND 2.0

Rēzeknes novadā pirmdienas rītā kādai automašīnai uzgāzies koks. Nelaimē gājis bojā viens cilvēks, bet vēl divi cietuši, vēsta Latvijas Televīzija.

Tiek ziņots, ka plkst.6.45 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis izsaukumu uz Rēzeknes novada Griškānu pagastu, kur vētrā koks uzgāzies automašīnai, kurā atradušies cilvēki.

VUGD pārstāve Viktorija Šembele aģentūru LETA informēja, ka divi automašīnas pasažieri guvuši traumas, bet viens cilvēks gājis bojā. Šembele stāstīja, ka automašīnā atradušies tikai vīrieši, kuri devušies uz darbu.

VUGD publicētā informācija liecina, ka koks uzgāzies braucošai automašīnai, uz spēkrata vējstikla.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola aģentūrai LETA sacīja, ka bojā gājušais vīrietis bijis 50 gadus vecs un miris pirms mediķu ierašanās.

Savukārt automašīnas pasažieri nogādāti slimnīcā ar nopietnām traumām, tomēr stabilā stāvoklī, sacīja Vītola. Viens no cietušajiem ir 25 gadus vecs vīrietis, kurš negadījumā guvis smadzeņu satricinājumu, bet otrs - 31 gadu vecs vīrietis, kurš guvis mugurkaula kakla daļas bojājumu.

Šāds gadījums, kad vētras laikā krītot kokam gājis bojā cilvēks, pēdējo gadu laikā nav piedzīvots.

Vēl vienu izsaukumu glābēji agrā pirmdienas rītā saņēmuši uz Daugavpils novada Naujenes pagastu, kur koks bija iekritis elektrības vados.

<em><strong>Latgali sasniegusi vētra.</strong></em>

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu