Mūziķe Kortnija Lova iesūdz tiesā savu advokāti par attiecību sagandēšanu ar meitu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu mūziķe Kortnija Lova iesūdzējusi tiesā bijušo advokāti, kura esot sagandējusi viņas attiecības ar meitu Frensisu Bīnu Kobeinu.

Rokgrupas «The Hole» līdere vērsusies tiesā pret savu bijušo advokāti Rondu Holmsu, ko nolīga 2008.gadā, mēģinot atgūt no nelaiķa vīra Kurta Kobeina mantojuma pazudušos vairākus miljonus dolāru.

Lova apgalvo, ka advokāte 2009.gadā esot Frensisai Bīnai uzrakstīju apmelojošu vēstuli, kurā runājusi par «ļoti baisu sazvērestību» pret pusaudzi. Viņa ir grupas «Nirvana» līdera Kobeina mantiniece. Lova sūdzas, ka advokāte esot pārkāpusi konfidencialitātes solījumu, un tas sašķobījis mātes un meitas attiecības.

Dziedātāja pieprasa kompensāciju par nelikumīgu rīcību un emocionālā stresa radīšanu. Holmsa jau ierosinājusi tiesvedību pret Lovu, kura viņu esot nomelnojusi tvītos un intervijās. Viņas juridiskie pārstāvji norāda, ka aprakstīto vēstuli patiesībā sarakstījusi Lova pati. Tiesāšanās sāksies nākamā gada sākumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu