Saimniekšovā Mārtiņa mamma māca līgaviņām cept pankūkas (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien TV3 šovā «Saimnieks meklē sievu» varonis Mārtiņš pārbaudīja un lika pie darba savas līgaviņas visdažādākajos veidos - pārbaudīja pavārmākslas prasmes, traktora vadīšanas spējas un mācīja kā ir jāpļauj zāle. 

Šovs Mārtiņam iesākās ar pārsteigumu, jo pirmā meitene ieradās stundu agrāk, kā bija plānots. Kamēr Sabīne un Mārtiņš brauca ar traktoru un apstrādāja lauku, pārējās meitenes mazgāja mašīnu. Sabīnei traktora vadīšana izdevās tīri labi, un Mārtiņš sāka jokot, ka ir gatavs viņu ņemt darbā par traktoristi. Savukārt Paula apguva zāles pļaušanas prasmes un ironizēja, ka romantikas šeit nekādas neesot, vienīgi vistu dzenāšana, tomēr atzina, ka Mārtiņš viņai simpatizē. Vēlāk meitenes gatavoja pankūkas. Pirms tam gan viņām bija jādodas uz tumšo vistu kūti un jāatrod olas. Tas viņām izvērtās par jautru notikumu, tomēr ar uzdevumu viņas veiksmīgi tika galā.

Pati pankūku cepšana neizvērtās kā plānots, meitenēm bija grūti vienoties, kas vairāk jāpievieno mīklai, kā rezultātā pankūkas izcept nesanāca. Galu galā palīgā nāca Mārtiņa mamma, kas meitenes apmācīja pankūku cepšanā. Dalībnieki nepalika ar tukšu vēderu, taču ēdienu viņi nodēvēja par pankūku sacepumu. 

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu